Ana içeriğe atla
COVID-19 salgını sırasında hizmet vermeye devam edinDaha Fazla Bilgi Edinin
Bizi arayın
Telefon numaraları ve saatler
Yardım Merkezi

Online yardım kaynaklarımızı keşfedin

BlogYardım

GoDaddy Yardım

Otomatik yenilemeyi devre dışı bırakma

Bir ürün için yenileme işlemini iptal ettiğinizde ürün aboneliğiniz sona erer ve sonraki fatura tarihinde ödeme yapmazsınız. Fikrinizi değiştirirseniz istediğiniz zaman ürünü manuel olarak yenileyebilirsiniz.

Not: Ürününüzü Apple App Store veya Google Play gibi bir mobil uygulama mağazası üzerinden satın aldıysanız aboneliğinizle ilgili değişiklikler yapmak için söz konusu mobil uygulama mağazasını kullanmanız gerekir.

  1. GoDaddy Yenilemeler ve Faturalandırma sayfanıza gidin. Giriş yapmanız istenebilir.
  2. Ürününüz veya alan adınızın yanında bulunan onay kutusunu işaretleyin.
    ürün veya alan adı yanında bulunan kutuyu işaretleyin
    • Birden çok ürünün dahil olduğu aboneliklerde otomatik yenilemeyi kapattığınızda abonelikteki tüm ürünler bu işlemden etkilenir. Ürünler için tek tek ayarlama yapılamaz.
  3. Sayfanın en üstünde bulunan Yenilemeyi İptal Et seçeneğini belirleyin.
    yenilemeyi iptal et seçeneğini belirleyin
  4. Yeni bir pencere açılır. Yenilemeyi İptal Et seçeneğini tıkladığınızda otomatik yenilemenin iptal edildiğine dair bir onay bildirimi gönderilir.
    yenilemeyi iptal et seçeneğini belirleyin

    Not: Alan adınızda Ownership Protection varsa kimliğinizi doğrulamamız gerekir. İki adımlı doğrulama (2SV) özelliğiniz 72 saat boyunca etkin durumda kaldıysa doğrulama kodunu SMS veya tercih ettiğiniz kimlik doğrulama uygulaması üzerinden göndereceğiz. 2SV özelliğiniz yoksa veya son 72 saat içinde etkinleştirildiyse e-posta adresinize tek kullanımlık şifre göndermemiz için Şifre Gönder seçeneğini belirleyin.

Yenileme iptal edilince Fatura Tarihi sütunu, ürün aboneliğinizin sona erme tarihini gösterir. Ürünü, aboneliğinizin sona ereceği tarihe kadar kullanabilirsiniz.

Uyarı: Aboneliğiniz sona ermeden önce ürünü manuel olarak yenilemezseniz ürün hesabınızdan kaldırılır ve kurtarılamayabilir.

İlgili adım

Daha fazla bilgi