Can I move Site Backup to a different hosting account or server?

No, you cannot change the hosting account or server connected to your Site Backup plan.

If you want to use Site Backup on another hosting account or server, you can add a Site Backups plan to it.

However, for shared hosting account you can change the domain name the hosting account uses (Web & Classic / cPanel / Plesk).

Next step


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.