Ana içeriğe atla
COVID-19 salgını sırasında hizmet vermeye devam edinDaha Fazla Bilgi Edinin
Bizi arayın
Telefon numaraları ve saatler
Yardım Merkezi

Online yardım kaynaklarımızı keşfedin

BlogYardım

Hesap Yönetimi Yardım

GoDaddy hesabımdaki ürünleri sil

Bir ürüne artık ihtiyacınız yoksa ürünü hesabınızdan silebilirsiniz. Size bir onay e-postası göndereceğiz ve yanıtladıktan sonra ürünü ve dosyalarını sileceğiz.

Birden çok ürünün dahil olduğu aboneliği silerseniz abonelikteki tüm ürünler kaldırılır. Ürünler tek tek silinemez.

Not: Ayrıca ürününüzü silmek yerine otomatik yenilemeyi kapatmayı da seçebilirsiniz. Ürünü, aboneliğinizin sona ereceği tarihe kadar kullanabilirsiniz. Aboneliğiniz sona erdiğinde ürünü ve ürün dosyalarını hesabınızdan sileriz.


  1. Aşağıdaki dosyalardan herhangi birini siliyor musunuz? Silinme veya iptal edilme durumuna göre her biri için farklı adımlar uygulanır. Bu listede olmayan ürünler için bir sonraki adıma devam edin.
  2. GoDaddy Yenilemeler ve Faturalandırma sayfanıza gidin. Giriş yapmanız istenebilir.
  3. Silmek istediğiniz ürün ya da alan adının yanında bulunan onay kutusunu işaretleyin.
    onay kutusunu işaretleyin
  4. Sayfanın en üstünde bulunan Yenilemeyi İptal Et seçeneğini belirleyin.
    yenilemeyi iptal et seçeneğini belirleyin
  5. Ürünümü Sil seçeneğini belirleyin.
    ürünümü sil seçeneğini belirleyin
  6. İsteğimi tamamlamak için, e-postayı açmam ve “Evet, silmek istiyorum.” seçeneğini belirlemem gerektiğini biliyorum. öğesinin yanında bulunan onay kutusunu işaretleyin ve E-posta gönder seçeneğini belirleyin.
    onay kutusunu işaretleyin ve e-posta gönder seçeneğini belirleyin

    Not: Ownership Protection özelliği bulunan bir alan adını iptal etmek istiyorsanız kimliğinizi doğrulamamız gerekir. Evet, bu ürün silinsin öğesini, ardından da Doğrula ve sil öğesini seçin. İki adımlı doğrulama (2SV) özelliğiniz 72 saat boyunca etkin durumda kaldıysa doğrulama kodunu SMS veya kimlik doğrulama uygulaması üzerinden göndereceğiz. Etkin durumda değilse Şifre Gönder’i seçtiğinizde alan adı sahibinizin e-posta adresine tek kullanımlık şifre göndereceğiz.

  7. "Emin misiniz?" e-postasını aldığınızda, açın ve Evet, Silmek İstiyorum! seçeneğini belirleyin. Hesabınıza geri döneceksiniz. E-postamızı almıyorsanız hesap profilinizdeki e-posta adresinin güncel olduğundan emin olun.
  8. Ürünü sil seçeneğini belirleyin. Ürününüzün hesaptan silindiğini teyit edeceğiz. Dilerseniz, ürünü neden sildiğinizi bildirmek için geri bildirim kutusunu kullanın.

İlgili adımlar