|  Ana Sayfa
Yardım

Hesap Yönetimi Yardım

Bup bip bop... hesaplanıyor... hesaplanıyor... sıra 42 başlatılıyor...
Görünüşe göre şu çılgın robotlar tekrar iş başında! Yönetimi ele geçirdiler ve bu sayfayı dilinize çevirdiler. Robotlar metal kalplerinde hep iyi niyetliler. Yardım etmek istiyorlar! Bu sayfanın alt kısmındaki düğmelerle robotların nasıl bir iş çıkardığını öğrenmemize yardımcı olun. İngilizce sürüme git

Gizlilik yasaları nelerdir?


İnternette CCPA ve GDPR ile ilgili kısaltmaları duydunuz ve birçok makale gördünüz, peki bunlar gerçekte nedir? Gizlilik yönetmeliği kişilere belirli haklar tanır ve onlarla iş yapan şirketlere yükümlülükler getirir. Amacımız, müşterilerimize nerede yaşarlarsa yaşasınlar tutarlı ve birinci sınıf bir gizlilik deneyimi sunmaktır. Bu nedenle, bu hakları ve yükümlülükleri kendi sözlerimizle ele alalım.

Müşteri Hakları

  • Şeffaflık veya bireylerin kişisel verileriyle ne yapıldığını bilme hakkı
  • Onay veya bireyler için doğru kişisel verilerin onlar hakkında toplanan seçmek için ne ve bu seçimi değiştirmek için
  • Güncelleme ve Silme veya bireylerin kişisel verilerini güncelleme veya silinmesini talep etme hakkı
  • Taşınabilirlik veya bireylerin kişisel verilerinin makinede okunabilir bir kopyasını talep etme hakkı

Şirket Yükümlülükleri

  • Gerekli Özen gösterilmesi , şirketlerin kişisel verileri korumasını gerektirir
  • En aza indirme , şirketlerin yalnızca amaçlanan amaç için gerekli olan kişisel verileri toplamasını gerektirir
  • Tasarımda Gizlilik , şirketlerin kişisel verileri etkileyen riskleri analiz etmesini ve bu riskleri en aza indirmeye çalışmasını gerektirir.
  • Bildirim , yetkililere kişisel verileri etkileyen her türlü veri ihlalinin zamanında bildirilmesini gerektirir.

Daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz?


Kişisel veriler, bir kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamak için kullanılabilecek her türlü bilgi olarak tanımlanır. Ad, e-posta adresi, banka bilgileri, tıbbi bilgiler veya bilgisayar IP adresinden herhangi bir şey olabilir. GoDaddy, müşterilerimizin kişisel verilerinin güvenliğini korur ve müşterilerimizin gizlilik haklarını kullanmalarını sağlayan özellikler sunar.

Bir işletmeniz varsa ve kişisel verileri toplamak, kullanmak, saklamak veya paylaşmak için ürünlerimizi kullanıyorsanız, gizlilik düzenlemeleri sizin için de geçerli olabilir. Uyumluluğu sağlamak üzere ürününüzde kullanabileceğiniz özellikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıları kullanın. Bu sayfanın yasal tavsiye niteliğinde olmadığını ve kapsamlı bir gereklilikler listesi olmadığını unutmayın. Gizlilik yasalarına uymanızı sağlamak üzere işletmeniz için tam olarak neyin gerekli olduğunu belirlemek için en iyisi avukatlarınızla görüşmektir!

Genel Bilgiler

Alan Adları

E-posta Pazarlama

Website Builder

Hosting


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.