|  Ana Sayfa
Yardım

Yönetilebilir WordPress Yardım

Bup bip bop... hesaplanıyor... hesaplanıyor... sıra 42 başlatılıyor...
Görünüşe göre şu çılgın robotlar tekrar iş başında! Yönetimi ele geçirdiler ve bu sayfayı dilinize çevirdiler. Robotlar metal kalplerinde hep iyi niyetliler. Yardım etmek istiyorlar! Bu sayfanın alt kısmındaki düğmelerle robotların nasıl bir iş çıkardığını öğrenmemize yardımcı olun. İngilizce sürüme git

Hazırlama sitenizi üretim sitesine gönderin

Yönetilebilir WordPress hazırlama sitenizdeki değişiklikler üzerinde çalıştıktan sonra, canlı sitenizde yaptığınız tüm değişiklikleri yayınlayabilirsiniz.

Not: Deluxe, Üst Düzey, Geliştirici veya Profesyonel Yönetilebilir WordPress hesabınız varsa hazırlama siteleri mevcuttur. Temel hesabınız varsa, hazırlık sitesi kullanmak için hesabınızı yükseltmeniz gerekir.

  1. ŞİRKET_ADI hesabınızda oturum açın.
  2. Yönetilebilir WordPress Siteleri’nin yanındaki Tümünü Yönet seçeneğine tıklayın.
  3. Kullanmak istediğiniz web sitesi için üç nokta simgesine tıklayın ve Hazırlama seçeneğini belirleyin.
    evreleme seçin
  4. Senkronizasyon Seçenekleri'ni tıklayın.
  5. Profesyonel Yönetilebilir WordPress hesapları için (yalnızca ABD ve Kanada’da kullanılabilir) Hazırlamayı üretime kopyala’yı seçin ve ardından şu seçeneklerden birini belirleyin:
    Bu seçeneği seçin ... ... bunu yapmak için:
    Tema ve eklenti dosyaları Canlı web sitesindeki yalnızca canlı temanın ve eklentilerin ve ek kodların (örneğin CSS veya JavaScript) üzerine yazın. Canlı web sitesindeki yüklemelerin, gönderilerin, sayfaların ve eklenti yapılandırmalarının üzerine yazmaz.
    Tüm dosyalar ve veritabanı Tüm dosyaların (eklentiler, temalar, medya) ve site veritabanının (gönderiler, sayfalar, yorumlar) üzerine yazın.

    Deluxe, Üst Düzey ve Geliştirici hesapları için Hazırlama aşamasını üretime aktar seçeneğini belirleyin ve ardından tüm değişikliklerinizi (örneğin, yeni gönderiler, yorumlar veya sayfalar) canlı web sitenize göndermek için İçeriğin üzerine yaz seçeneğini belirleyin.

    Uyarı: Senkronizasyon işlemi varsayılan olarak yalnızca dosyaların üzerine yazar. Overwrite content (İçeriğin üzerine yaz) seçiliyken düğmesine basarsanız, veritabanının üzerine de yazılır. Değişiklikleri üretime aktarmadan önce hazırlık sitesindeki içeriğinizin yayındaki sitede olmasını istediğiniz içerik olduğundan emin olun.
  6. Profesyonel hesapları için Şimdi Senkronize Et seçeneğini tıklayın.

    Deluxe, Üst Düzey ve Geliştirici hesapları için Eşitle seçeneğine tıklayın.

Not: / wp-content klasöründe saklanmayan özel kod veya varlıklar, hazırlama aşamasına veya aşamadan taşınmaz.

Daha fazla bilgi


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.