|  Ana Sayfa
Yardım

Alan Adları Yardım

Önceden tanımlı bir profil silme

Bir önceden tanımlı profili hesabınızdan sildiğinizde, bu profil, alan adları silinmeden hesabınızdan kaldırılır. Profile atanan alan adlarının profil ayarları, siz değiştirene kadar aynı kalır.

  1. GoDaddy Alan Adı Kontrol Merkezinizde oturum açın. (Oturum açmak için yardıma mı ihtiyacınız var? Kullanıcı adınızı veya şifrenizi bulun.)
  2. Ayarlar menüsünden Önceden Tanımlı Profilleri Yönet öğesini seçin.
    önceden tanımlı profilleri yönetme
  3. Sildiğiniz profili bulun ve sağdaki çöp kutusu simgesini seçin.
  4. Profili silmek istediğinizi doğrulamak için Evet, Sil’i seçin.

Profilinizin silindiğini belirten Başarılı! şeklinde bir onay bildirimi görürsünüz.

İlgili adım

Daha fazla bilgi

  • Klasörler ile alan adlarınızı daha da düzenli hale getirin.

Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.