Planınızı düşürün

Daha az özellik istiyorsanız ay da kullanmayacağınızı düşündüğünüz özellikler için para ödemek istemiyorsanız planınızı düşürün. İleride planınızı yükseltebilirsiniz, ancak düşürme sırasında kaybettiğiniz tüm özellikleri yeniden yapılandırmanız gerekir.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Planınızı düşürdüğünüzde, önceki planınızda bulunan tüm özellikler kalıcı olarak silinir, bu nedenle bu değişikliğin sizin için sorun olmayacağından emin olun.

Bunu yapabilmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekir.

Daha fazla bilgi


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.