|  Ana Sayfa
Yardım

Windows Hosting (Plesk) Yardım

Bup bip bop... hesaplanıyor... hesaplanıyor... sıra 42 başlatılıyor...
Görünüşe göre şu çılgın robotlar tekrar iş başında! Yönetimi ele geçirdiler ve bu sayfayı dilinize çevirdiler. Robotlar metal kalplerinde hep iyi niyetliler. Yardım etmek istiyorlar! Bu sayfanın alt kısmındaki düğmelerle robotların nasıl bir iş çıkardığını öğrenmemize yardımcı olun. İngilizce sürüme git

Plesk hosting'de yeniden başlayın (tüm içeriği silin)

Plesk paylaşımlı hosting hesaplarımızla ( ayrıntılı bilgi ) hosting hesabınızla kolayca baştan başlayabilirsiniz. Bu , hesabınızdaki tüm içeriği kalıcı olarak kaldırır ve yine de kurulması gereken yeni bir hesaba döndürür.

  1. Kullanmak istediğiniz hesap kısmındaki Ağ Geçidi bölümünden Ayarlar bölümünü tıklayın.
  2. Hesabı Sıfırla sekmesine gidin.
  3. Hesabı Sıfırla seçeneğini çift tıklayın.

Sonraki adım

SSL sertifikası olan müşteriler

Uyarı: Hesabınızda bir SSL sertifikası kuruluysa, hesap yedeklemeyi ayarladıktan sonra sertifikayı hosting hesabınıza geri aktarmanız gerekir.
  1. GoDaddy hesabınızda oturum açın.
  2. SSL Sertifikaları seçeneğini tıklayın.
  3. En başta kullandığınız alan adının yanındaki Yönet seçeneğini tıklayın.
  4. Plesk Oturum Açma seçeneğini tıklayın.
  5. Transfer seçeneğini tıklayın.
  6. Transfer seçeneğini tıklayın ve ardından Transfer seçeneğini tekrar tıklayın.

Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.