Ana içeriğe atla
COVID-19 salgını sırasında hizmet vermeye devam edinDaha Fazla Bilgi Edinin
Bizi arayın
Telefon numaraları ve saatler
Yardım Merkezi

Online yardım kaynaklarımızı keşfedin

BlogYardım

GoDaddy Yardım

Web sitenizi geri yükleme

Websites + Marketing web sitesi düzenleyicisi, çalışırken yaptığınız her değişikliği kaydeder. Temanızı değiştirmek, sitenizi yayımlamak veya bir bölümü silmek gibi büyük değişiklikler olduğunda otomatik olarak yedekleme yapar. Bazı kişiler de manuel yedeklemeleri sever (ayrıca Site Geçmişinize kaydedilir).

Uyarı: Sitenizi bir yedekten geri yüklediğinizde, geri yüklediğiniz tarih ve saatten sonra web sitenizdeki tüm değişiklikleri kaldırırsınız. Tümü Panodaki menüden yönetilen yüklenen resimleri, ürünleri veya randevuları silmez.
  1. GoDaddy ürün sayfanıza gidin.
  2. Sayfayı kaydırarak Websites + Marketing öğesine gelin ve web sitenizin yanında yer alan Yönet seçeneğini belirleyin.
  3. Henüz web sitesi düzenleyicinizde değilseniz Web sitesini seçim ve ardından menüden Siteyi Düzenle öğesini seçin.
  4. Ayarları’ı seçin.
  5. Site Geçmişi’ni seçin.
  6. Geri yüklemek istediğiniz yedeğin üzerine gelin ve Geri Yükle öğesini seçin. İçeriğinizi geri yüklediğinizde, hazır web sitesi bir onay mesajı görüntüleyecek ve sayfa yenilenir.
    Geri yükle düğmesi
  7. Değişikliklerinizi herkese açık hale getirmek için Yayımla öğesini seçin.

Daha fazla bilgi