|  Ana Sayfa
Yardım

Web Sitesi Mimarı Yardım

Web sitenizi geri yükleme

Web Siteleri + Pazarlama Araçları web sitesi düzenleyicisi, çalışırken yaptığınız her değişikliği kaydeder. Temanızı değiştirmek, sitenizi yayımlamak veya bir bölümü silmek gibi büyük değişiklikler olduğunda otomatik olarak yedekleme yapar. Bazı kişiler de manuel yedeklemeleri sever (ayrıca Site Geçmişinize kaydedilir).

Uyarı: Sitenizi bir yedekten geri yüklediğinizde, geri yüklediğiniz tarih ve saatten sonra web sitenizdeki tüm değişiklikleri kaldırırsınız. Tümü Panodaki menüden yönetilen yüklenen resimleri, ürünleri veya randevuları silmez.
  1. GoDaddy ürün sayfanıza gidin.
  2. Sayfayı kaydırarak Website Builder öğesine gelin ve web sitenizin yanında yer alan Yönet seçeneğini belirleyin.
  3. Henüz web sitesi düzenleyicinizde değilseniz Web sitesini seçim ve ardından menüden Siteyi Düzenle öğesini seçin.
  4. Ayarları’ı seçin.
  5. Site Geçmişi’ni seçin.
  6. Geri yüklemek istediğiniz yedeğin üzerine gelin ve Geri Yükle öğesini seçin. İçeriğinizi geri yüklediğinizde, hazır web sitesi bir onay mesajı görüntüleyecek ve sayfa yenilenir.
    Geri yükle düğmesi
  7. Değişikliklerinizi herkese açık hale getirmek için Yayımla öğesini seçin.

Daha fazla bilgi


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.