|  Ana Sayfa
Yardım

Web Sitesi Mimarı Yardım

Web sitenizi sıfırlama

Web sitenizi ilk kez ayarlarken, tasarımını oluşturmak için sizden sitenizin ne ile ilgili olduğunu (kategorisini) ve kullanmak istediğiniz adı belirtmenizi isteriz. Yeni bir site kategorisi kullanmak dahil yeni bir tasarımla baştan başlamak isterseniz, web sitenizi sıfırlamanız gerekir. Bu sitenizi “yayından kaldırmak” veya gizlemekle aynı değildir. Bu seçenekler sunulmaz.

Uyarı: Sitenizi sıfırlamak yüklediğiniz görseller ve mağaza ürünleri hariç tüm site içeriğinizi siler. Sitenizi sıfırlamak yerine, 5. Adımda bahsedilen ve geçerli içeriğinizi sitenizin önceki bir sürümüyle değiştiren Restore (Geri Yükle) düğmesini kullanmak daha iyi bir seçenek olabilir.
  1. GoDaddy hesabınızda oturum açtıktan sonra ürününüzü açın. (Ürününüzü açma konusunda yardıma mı ihtiyacınız var?)
  2. Düzenle/Siteyi Düzenle seçeneğine tıklayın.
  3. Site Ayarları paneline tıklayın.
    Site Ayarları paneline tıklayın
  4. Site History (Site Geçmişi) seçeneğine tıklayın.
  5. Reset Website (Web Sitesini Sıfırla) seçeneğine tıklayın.
    Reset website (Web sitesini sıfırla) seçeneğine tıklayın
  6. Fikrinizi değiştirmek için son şansınız. Hazırsanız, Yes, Start Over (Evet, Baştan Başla) seçeneğine tıklayın.
    Start Over (Baştan Başla) seçeneğine tıklayın
  7. Web sitenizin içeriği hemen kaldırılır ve orijinal kurulum alanlarına dönersiniz. Farklı bir tasarım kullanarak web sitenizi ayarlamak için yeni bilgileri girin.
    Kurulum bilgilerini yeniden girin

Sonraki Adım

Daha Fazla Bilgi


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.