|  Ana Sayfa
Yardım

GoDaddy E-posta Pazarlama Yardım

Bup bip bop... hesaplanıyor... hesaplanıyor... sıra 42 başlatılıyor...
Görünüşe göre şu çılgın robotlar tekrar iş başında! Yönetimi ele geçirdiler ve bu sayfayı dilinize çevirdiler. Robotlar metal kalplerinde hep iyi niyetliler. Yardım etmek istiyorlar! Bu sayfanın alt kısmındaki düğmelerle robotların nasıl bir iş çıkardığını öğrenmemize yardımcı olun. İngilizce sürüme git

Yeniden Gönderme seçeneğine genel bakış

Kutuyu işaretleyin

"Yeniden Gönderme ..." Seçeneği Ne Yapar?

Tüm GoDaddy Email Marketing Kampanyalarının E-posta gönderirken bunu zaten almış olan kişilere gönderme seçeneği vardır. Bu seçeneğin belirlenmesi, göndermeyi seçtiğiniz bir listede olsalar bile geçmişte kampanyayı almış olan kişilerin kampanyayı tekrar almasını engeller.

Yakın zamanda bir abone listesine yeni kişiler eklediyseniz ancak bülteninizi gönderdiyseniz bu seçenek faydalı olabilir. Yeniden gönderme seçeneğine tıkladığınızda yalnızca yeni eklemeler postayı alır :)

Postalarım 0 Kişiye Gönderildi, Neden?

Göndermek üzere seçtiğiniz bir listedeki tüm kişiler geçmişte e-posta bülteninizi aldıysa, bu işlem (geçerli) gönderme işleminizi iptal eder. Yakın zamanda aynı kampanyayı düzenlediyseniz ve bülteni belirli bir listedeki tüm alıcılara yeniden göndermek istiyorsanız, Yeniden gönderme ... seçeneğini işaretlemeden bırakın.

Daha fazla ayrıntı arıyorsanız, baştan sona bir gönderme örneği okuyabilirsiniz.

İlgili Konular:

Bir E-posta Bültenini Daha Sonra Göndermek İçin Planlayabilir miyim?
Listeleri Postadan Dışlama Sosyal Paylaşım Seçenekleri Nelerdir?


Bu Makale Yardımcı Oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmek için lütfen destek telefon numarasını veya yukarıdaki sohbet seçeneğini kullanın.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize! Sizin için yapabileceğimiz başka bir şey var mı?
Bunun için üzgünüz. Kafanızı neyin karıştırdığını veya çözümün problemi neden gidermediğini bize belirtin.