GoDaddy

GİZLİLİK POLİTİKASI

Son Güncelleme: 4 Nisan 2019

Arşivdeki Gizlilik Politikamızı görüntülemek için buraya tıklayın.

GoDaddy gizliliğinize önem verir. Bu nedenle, kişisel verileri sadece birinci sınıf ürünlerimiz, hizmetlerimiz, web sitelerimiz ve mobil uygulamalarımızı size sunmamız için gerekli olabilecek şekilde toplar ve kullanırız (topluca, “Hizmetlerimiz”). Kişisel verilerinize örneğin şu bilgiler dahildir:

  • Ad
  • Adres
  • Telefon numarası
  • Doğum tarihi
  • E-posta adresi
  • Doğrudan veya dolaylı olarak sizi tanımlayabilen diğer veriler.

Gizlilik Politikamız, nasıl ve hangi verileri topladığımızı ve kişisel verilerinizi nasıl ve niçin kullandığımızı açıklamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, işlediğimiz kişisel verilerinizin kontrolüne erişebilmenizi, bunları güncellememizi veya başka şekilde kontrol etmenizi sağladığımız seçenekleri de açıklar.

Herhangi bir zamanda uygulamalarımız veya aşağıda açıklanan haklarınız hakkında herhangi bir sorunuz olursa, privacy@godaddy.com adresinden bizimle iletişime geçerek Veri Koruma Yetkilimize (“DPO”) ve bu ofisi destekleyen özel ekibimize ulaşabilirsiniz. Bu gelen kutusu aktif bir şekilde izlenir ve yönetilir, böylece güvenebileceğiniz bir deneyim sunarız.

Aynı zamanda, en sık sorulan soruların cevaplarını, Hesap Ayarlarınıza erişebilmeniz için hızlı bağlantıları, size ulaşabilecek belirli hakların nasıl kullanılacağına ilişkin talimatlar ve bu Gizlilik Politikasında belirtilen anahtar terimler ve kavramların tanımlarını sağlamak için Gizlilik Merkezini oluşturduk.

Hangi bilgileri topluyoruz?

Hizmetlerimizi kullanırken mümkün olan en iyi deneyimi sağlayabilmemiz için bilgi topluyoruz. Kişisel veriler olarak gördüğünüz verilerin çoğu, aşağıdaki durumlarda doğrudan sizden toplanır:

  1. bir hesap oluşturma veya Hizmetlerimizden herhangi birini satın alma (ör: isim, adres, kredi kartı numarası, resmi kimlik bilgileri dahil olmak üzere fatura bilgileri);
  2. ödüllü müşteri hizmetleri destek ekibimizden yardım talebinde bulunma (ör.: telefon numarası);
  3. iletişim formlarını doldurun veya bizden bülten ya da diğer bilgileri isteyin (ör.: e-posta); veya
  4. yarışmalara ve anketlere katılma, bir işe başvurma veya sizin hakkınızda bilgi gerektirebilecek tanıtım faaliyetlerimize katılma.

Bununla birlikte, gerekli ve optimum performansı sağlamak için Hizmetlerimizi size sunarken ek bilgiler de topluyoruz. Bu toplama yöntemleri sizin için açık olmayabilir, bu yüzden bunların neler olabileceği (zaman zaman farklılık gösterdiği şekilde) ve nasıl çalıştıkları hakkında biraz daha açıklama yapmak istedik:

Hesapla ilgili bilgiler, hesap numaranız, satın alımlarınız, ürünlerinizin yenilenmesi veya sona ermesi, bilgi talepleri, müşteri hizmetleri talepleri ve neleri talep ettiğinizi ve nasıl yanıt verdiğimizi açıklayan notlar veya ayrıntılar gibi Hizmetlerimizi kullanımınızla ilgili olarak toplanır.

Web sitelerimizdeki ve mobil uygulamalarımızdaki tanımlama bilgileri ve benzer teknolojiler göz atma davranışlarınızı, tıklanan bağlantıları, satın alınan öğeleri, cihaz türünüzü ve Hizmetlerimizi nasıl kullandığınız ve etkileşimde bulunduğunuzla ilgili analizler de dahil olmak üzere çeşitli verileri toplamamıza olanak tanır. Bu sayede, size daha uygun ürünler sunmamız, sitelerimizde ve mobil uygulamalarımızda daha iyi bir deneyim yaşamanız ve Hizmetlerimizin performansını toplamamız, analiz etmemiz ve iyileştirmemiz mümkün olmaktadır. Hizmetlerimizi kişiselleştirebilmemiz için konumunuzu (IP adresi) da toplayabiliriz. Daha fazla bilgi almak ve kullandığımız teknolojileri nasıl yöneteceğinizi öğrenmek için lütfen Tanımlama Bilgileri Politikamızı ziyaret edin.

Hizmetlerin Kullanımı ile İlgili Veriler, DNS çözümlemesini, ağ yönlendirme ve sunucu yapılandırmalarını optimize etmek dahil web sitesi performansını ölçmek ve sistemlerimizi geliştirmek üzere meta veriler, günlük dosyaları, tanımlama dosyaları/cihaz kimlikleri, sayfa yükleme süresi, sunucu yanıt süresi ve yaklaşık konum bilgisi dahil olmak üzere Hizmetlerimizi kullandığınızda ve bunlarla etkileşim kurduğunuzda otomatik olarak toplanır. Özellikle, Hizmetler içinde yer alan özellikler, içerik ve bağlantılar (sosyal medya eklentileri gibi üçüncü taraflar dahil) ile etkileşimlerinizle ilgili özel verileri, İnternet Protokolü (IP) adresi, tarayıcı tipi ve ayarları, Hizmetlerin kullanıldığı tarih ve saat, tarayıcı yapılandırması ve eklentileri hakkında bilgiler, dil tercihleri ve tanımlama bilgisi verileri, Servislere erişen cihazlar, cihaz türü, hangi işletim sisteminin kullanıldığı, cihaz ayarları, uygulama kimlikleri, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve hata verileri dahil olmak üzere bilgileri içerir.

Kamuya açık veri tabanları veya üçüncü taraflar da dahil olmak üzere başka kaynaklardan sizinle ilgili Sağlanan Veriler alınabilir ve bu durumda bu verileri sizinle ilgili halihazırda edindiğimiz bilgilerle birleştirebiliriz; bu, kayıtlarımızın doğruluğunu güncellemenize, genişletmemize ve analiz etmemize, yeni müşteriler belirlememize ve ilgilenebilecek ürün ve hizmetleri sunmamıza yardımcı olmaktadır. Başkalarıyla ilgili kişisel bilgilerinizi bize sağlarsanız veya başkaları sizin bilginizi bize sağlarsa, bu bilgileri yalnızca bize sağlandığı özel amaçlarla kullanırız.

Bilgileri nasıl kullanıyoruz?

Hem topladığımız verileri en aza indirmeye hem de kullanım ve amacını yalnızca (1) izin aldığımız, (2) satın aldığınız veya etkileşimde bulunduğunuz Hizmetleri sunma amacıyla gerekli veya (3) yasal uyum veya diğer yasal amaçlar için gerekli veya izin verilebilir verilerle kısıtlamaya inanıyoruz. Bu kullanımlara şunlar dahildir:

Size sağladığımız hizmetleri sunma, iyileştirme, güncelleme ve geliştirme. Hizmetlerimizle ilgili satın alma, kullanım ve/veya etkileşimlerinizle ilgili çeşitli bilgiler topluyoruz. Bu bilgileri kullanarak şunları yapıyoruz:

  • Hizmetlerimizin işleyişini ve performansını iyileştirmek ve optimize etmek (web sitelerimiz ve mobil uygulamalarımız dahil)
  • Hizmetlerle ilgili sorunları tespit etmek ve herhangi bir güvenlik riskini, hatayı veya gerekli iyileştirmeleri tanımlamak
  • Hizmetlerimizde ve sistemlerimizde sahtekarlığı ve kötüye kullanımı tespit edip önleme
  • Hizmetlerin kullanımı hakkında toplu istatistiklerin toplanması
  • Hizmetlerimizi nasıl kullandığınızı ve hangi ürün ve hizmetlerin sizin için en uygun olduğunu anlayın ve analiz edin.

Genellikle, toplanan verilerin çoğu, bireylerin Hizmetlerimizi nasıl kullandıklarına dair toplu ya da istatistiksel verilerdir ve herhangi bir kişisel veri ile bağlantılı değildir, ancak kişisel veri olduğu ya da kişisel veriler ile bağlantılı olabildiği ölçüde, buna göre işleme alırız.

Güvenilir üçüncü taraflarla paylaşma. Kişisel verilerinizi, şirket ailemizdeki bağlı şirketlerle, iş birliği yaptığımız üçüncü taraflarla, hizmetlerini kendi Hizmetlerimize entegre etmenize izin vermek için üçüncü taraflar ve hizmetlerini bizim adımıza sağlamaları için güvenilir üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla paylaşabiliriz, örneğin:

  • Kredi kartı ödemelerini kabul etme
  • Reklam sunma
  • Yarışmaların veya anketlerin yürütülmesi
  • Hizmetlerimizin ve müşterilerimizin demografi bilgilerinin analizi
  • E-posta veya anket gönderimi yoluyla sizinle iletişim kurma
  • Müşteri ilişkileri yönetimi.

Kişisel verilerinizi, üçüncü tarafların istediği şekilde veya istediği şekilde bizim adımıza sunması için gerekli olduğu şekilde paylaşıyoruz. Bu üçüncü taraflar (ve herhangi bir alt yüklenici), sıkı veri işleme şartlarına ve koşullarına tabidir ve kişisel verilerinizi, sizin (veya sizin izniniz olmadan) sözleşmeye tabi tutulmaktan başka bir amaç için kullanmaları, paylaşmaları veya saklamaları yasaktır.

Bilgilerinizi, varlıklarımızın tamamının veya bir kısmının bir birleşmesini, satın alınmasını veya satılmasını kolaylaştırmak/mümkün kılmak amacıyla da üçüncü taraflarla paylaşabiliriz; bu durumda bilgilerinizi edinen şirket verilerinizi sağlanma amacı ile kullanmaya devam edebilir.

Sizinle iletişim kurma. Bizimle kaydolduğunuz veya bizden satın aldığınız ürünler veya hizmetler hakkında, işlem veya hizmetle ilgili iletişimleri sağlamak için gerekli olduğu şekilde sizinle doğrudan veya bir üçüncü taraf hizmet sağlayıcısı aracılığıyla iletişime geçebiliriz. Ayrıca, bize onay verdiğinizde veya yasal çıkarlara dayanarak izin verildiğinde değerli bulacağınızı düşündüğümüz ek hizmetler için sizinle iletişime geçebiliriz. Ürünlerimizi veya hizmetlerimizi satın almak için bir koşul olarak onay vermeniz gerekmez. Bu iletişimlere şunlar dahil olabilir:

  • E-posta
  • Kısa mesajlar (SMS)
  • Telefon aramaları
  • Otomatik telefon çağrıları veya kısa mesajlar.

Hesabınızda giriş yaparak ve “Hesap Ayarları” sayfasını ziyaret ederek bizden ve/veya iş ortaklarımızdan gelen iletişimleri alma il ilgili abonelik tercihlerini de güncelleyebilirsiniz.

Ortak marka teklifiyle bağlantılı olarak sizden bilgi edinirsek bilgileri edindiğimiz esnada bilgilerin kime sağlanacağı ve kimin gizlilik politikasının geçerli olacağı açık bir şekilde belirtilir. Buna ek olarak, kişisel verilerinizin ortak markalı bir iş ortağı ile birlikte kullanılması ve/veya paylaşılması ile ilgili seçeneklerin yanı sıra bu seçeneklerin nasıl kullanılacağı da açıklanacaktır.

Kişileri içe aktarmanızı sağlayan bir hizmetten yararlanıyorsanız (ör. adınıza e-posta göndermek için e-posta pazarlama hizmetlerini kullanarak), yalnızca talep edilen hizmet için kişileri ve diğer kişisel bilgileri kullanırız. Herhangi birinin bize kişisel bilgilerinizi verdiğini düşünüyorsanız ve bu bilgilerin veritabanımızdan kaldırılmasını istiyorsanız, lütfen privacy@godaddy.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Kişisel verilerin yurt dışına transfer edilmesi. Hizmetlerimizi, sunucularımızın bulunduğu ülkeden başka bir ülkede kullanırsanız, bizimle yaptığınız iletişimler, kişisel verilerinizin uluslararası sınırların ötesine aktarılmasına neden olabilir. Ayrıca, bizi aradığınızda veya bir sohbet başlattığınızda, ülkenizin dışındaki global konumlarımızdan birinden destek sağlayabiliriz. Bu durumlarda kişisel verileriniz bu Gizlilik Politikasına göre ele alınır.

Yasal, düzenleyici ve yasa uygulama gereksinimlerine uyumlu olma. Kanunları uygulamak ve yasalara uymak için devlet kurumlarıyla, emniyetle ve özel kurumlarla işbirliği içerisindeyiz. Takdir yetkisi yalnızca bizde olacak şekilde, herhangi bir hak talebi ve yasal işleme (mahkeme celpleri gibi) yanıt niteliği taşıdığına veya gerekli olduğuna, kendi mülkiyetimizi ve haklarımızı veya üçüncü tarafın mülkiyetini ve haklarını koruduğuna, bir topluluğun veya kişinin güvenliğini sağlayacağına veya yasal veya etik olmadığı kanısına vardığımız aktiviteyi engelleyeceğine veya durduracağına inandığımız durumlarda hakkınızdaki bilgileri devlet kurumuna, emniyete veya özel kurumlara ifşa edeceğiz.

Kanunların bunu yapmamıza izin verdiği ölçüde, yasal bir işlemin tarafı olan bir üçüncü tarafa kişisel bilgilerinizi sağlamamız gerekirse, bu konuda makul adımları atmanız için sizi bilgilendiririz. Bizimle bir alan adı kaydettiğinizde ICANN veya herhangi bir ccTLD kuralına, düzenlemesine ve politikalarına uymak için bilgilerinizi gerekli ölçüde paylaşacağız. İnternetin güvenliğini, istikrarını ve esnekliğini koruma amaçlı kritik nedenlerden ötürü, alan adı kayıt bilgilerinin temel alan adı kayıt operatörü ve emanet sağlayıcısına aktarılması ve bu bilgilerin ICANN tarafından kamu WHOIS veritabanında belirtildiği şekilde yayınlanması da dahildir.

Web sitesi analitiği. Web sitemiz veya mobil uygulamalarımız ile nasıl etkileşimde bulunduğunuz, hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz, sitemizi ziyaret etmeden önce hangi siteyi ziyaret ettiğiniz, her sayfada geçirdiğiniz süre, kullandığınız işletim sistemi ve web tarayıcısı, ağ ve IP bilgileri hakkında bilgi toplamak için Google Analytics, MixPanel ve Singular gibi hizmet ortakları tarafından sağlanan birden çok web analizi aracı kullanıyoruz. Bu araçlar tarafından sağlanan bilgileri, Hizmetlerimizi geliştirmek için kullanıyoruz. Bu araçlar, web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde sizi benzersiz bir kullanıcı olarak tanımlamak için tarayıcınıza kalıcı tanımlama bilgileri yerleştirir. Tanımlama bilgileri, hizmet sağlayıcı dışında hiç kimse tarafından kullanılamaz (ör.: Google Analytics için Google). Tanımlama bilgilerinden alınan bilgiler, bu hizmet ortakları tarafından, içinde bulunduğunuz ülkeden başka bir ülkedeki sunuculara aktarılabilir ve orada saklanabilir. Toplanan bilgiler isim, adres, fatura bilgileri vb. gibi kişisel verileri içermese de, toplanan bilgiler bireysel gizlilik politikalarına uygun olarak bu hizmet sağlayıcı tarafından kullanılır ve paylaşılır. Web sayfalarımızı ilk defa ziyaret ettiğinizde veya Disconnect, Ghostery ve diğerleri gibi üçüncü taraf araçlar veya tarayıcınızdaki ayarları kullanarak sunulabilen (ziyaret edilen web sayfasının URL’sine bağlı olarak) Tanımlama Bilgisi Politikamız veya “tanımlama bilgisi reklamlarımız” ile ayarlarınızı yöneterek kullandığımız teknolojileri kontrol edebilirsiniz.

Hedeflenen reklamlar. Hedeflenen reklamlar veya ilgi alanına dayalı teklifler, web sayfalarımızdaki ve diğer web sitelerindeki etkinliklerinize ve şu an sahip olduğunuz ürünlere bağlı olarak size sunulabilir. Bu teklifler, tarama sırasında size çeşitli ürün banner'ları halinde gösterilir. Aynı zamanda web sayfalarımızdaki ve diğer web sitelerindeki reklamlarımızı yönetmek için üçüncü taraflarla da çalışırız. Üçüncü taraf iş ortaklarımız, size tarama etkinlikleriniz ve ilgi alanlarınıza dayalı reklamlar sunmak ve reklam verimliliğini ölçmek için etkinlikleriniz hakkında bilgi toplamak üzere tanımlama dosyaları gibi teknolojilerden yararlanabilir. İlgi alanlarına dayalı reklamlardan çıkmak için buraya tıklayın [AB üyesi bir ülkede yaşıyorsanız buraya tıklayın]. Lütfen genel reklamları almaya devam edeceğinizi unutmayın.

Üçüncü taraf web siteleri. Web sitemiz ve mobil uygulamalarımız üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar içermektedir. Üçüncü taraf sitelerin gizlilik uygulamalarından veya içeriklerinden sorumlu değiliz. Lütfen ziyaret ettiğiniz web sitelerinin gizlilik politikasını okuyun.

ABD-AB ve İsviçre-AB Gizlilik Kalkanı Çerçeveleri.

Ana şirketimiz GoDaddy Operating Company, LLC (ve GoDaddy.com, LLC, Blue Razor Domains, LLC, Starfield Technologies, LLC, Domains by Proxy, LLC, Outright, Inc., Mad Mimi, Inc. ve Media Temple, Inc. dahil olmak üzere ilgili kuruluşlarımız) AB-ABD ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesi’ne katılmaktadır ve uyumluluğunu onaylamıştır. GoDaddy Operating Company, LLC, AB veya İsviçre’den alınan tüm kişisel verileri Gizlilik Kalkanı Çerçevesine dayanarak Çerçeveye Uygulanacak İlkelere tabi tutmayı taahhüt eder. Gizlilik Kalkanı Çerçevesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için ABD Ticaret Bakanlığı Gizlilik Kalkanı Listesi'ni ziyaret edin.

GoDaddy Operating Company, LLC, her Gizlilik Kalkanı Çerçevesi kapsamında aldığı kişisel verilerin işlenmesinden sorumludur ve daha sonra adına bir aracı olarak görev yapan üçüncü bir tarafa transfer eder. GoDaddy Operating Company, LLC ileriye dönük transfer yükümlülüğü hükümleri de dahil olmak üzere, AB ve İsviçre’den yapılan tüm kişisel veri transferleri için Gizlilik Kalkanı Prensiplerine uyar.

Gizlilik Kalkanı Çerçevesi ile uyumlu olarak alınan veya aktarılan kişisel bilgiler ile ilgili olarak GoDaddy Operating Company, LLC ABD Federal Ticaret Komisyonu mevzuat uygulamalarına tabidir. Bazı durumlarda, GoDaddy Operating Company, LLC, ulusal güvenlik veya kanun uygulama şartlarını yerine getirmek de dahil olmak üzere, kamu makamları tarafından verilen yasal taleplere yanıt olarak kişisel verileri ifşa etmekle yükümlü olabilir.

Başarısız bir şekilde ele aldığımız, çözümlenemeyen bir gizlilik veya veri kullanımı sorunu varsa, lütfen https://feedback-form.truste.com/watchdog/request adresinden ABD merkezli üçüncü taraf anlaşmazlık çözüm sağlayıcı ile (ücretsiz) iletişime geçin. Belirli koşullar altında, Gizlilik Kalkanı web sitesinde daha ayrıntılı bir şekilde açıklandığı şekilde, diğer uyuşmazlık çözüm prosedürleri bittiğinde bağlayıcı tahkim çözümü arayabilirsiniz.

Gizlilik Kalkanı Prensipleri ile uyumlu olarak, GoDaddy Operating Company, LLC kişisel bilgilerinizin toplanması veya kullanımı ile ilgili şikayetleri çözmek için çaba sarf edecektir. Gizlilik Kalkanı politikamızla ilgili sorular veya şikayetleri olan AB ve İsviçre’de yaşayan bireyler, öncelikle bu Gizlilik Politikasının aşağıdaki "BİZE ULAŞIN" bölümünde verilen yöntemlerle bizimle iletişime geçmelidir.

GoDaddy Operating Company, LLC AB ve İsviçre'den transfer edilen insan kaynakları verileriyle ilgili olarak, istihdam ilişkisi bağlamında, çözülmemiş Gizlilik Kalkanı şikayetleriyle ilgili olarak, AB veri koruma otoriteleri (DPA'lar) ve İsviçre Federal Veri Koruma ve Bilgi Komisyonu (FDPIC) tarafından oluşturulan panelle işbirliği yapmayı taahhüt eder.

Verilerinize nasıl erişebilir, güncelleyebilir veya silebilirsiniz.

Kişisel verilerinize (varsa) kolayca erişmek, görüntülemek, güncellemek, silmek veya taşımak veya abonelik tercihlerinizi güncellemek için lütfen Hesabınıza giriş yapın ve “Hesap Ayarlarını” ziyaret edin. Verilerin erişimi, güncellenmesi veya silinmesi ile ilgili ek bilgiler ve yönergeler için lütfen Gizlilik Merkezimizi ziyaret edin.

Kişisel verilerinizi silmek için talepte bulunursanız ve satın aldığınız ürün veya hizmetler için bu veriler gerekliyse, talep yalnızca satın alınan Hizmetler için gerekli olmayan veya yasal iş amaçlarımız için artık gerekmeyen ya da yasal veya sözleşmeli kayıt tutma gereklilikleri dahilinde değilse yerine getirilecektir.

Hesap Ayarlarınıza veya Gizlilik Merkezimize erişmek için herhangi bir nedenden dolayı değilseniz, aşağıdaki “Bize Ulaşın” bölümünde tanımlanan yöntemlerden biri ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Verilerinizi nasıl koruyor ve saklıyoruz?

Topladığımız kişisel verileri depolamak ve korumak için hem aktarım sırasında hem de alındıktan ve depolandıktan sonra, uygun şifrelemenin kullanımı da dahil olmak üzere genel kabul görmüş standartları uygularız.

Kişisel verileri, yalnızca talep ettiğiniz Hizmetleri sağlamak için gerekli olan süre boyunca ve sonrasında çeşitli yasal veya ticari amaçlarla saklarız. Bunlar tutma dönemlerini içerebilir:

  • iş faaliyetlerimiz için geçerli olan kanun, sözleşme veya benzeri yükümlülüklerle zorunlu kılınan;
  • yasal/sözleşmesel haklarımızı korumak, çözmek, savunmak veya uygulamak için; veya
  • yeterli ve doğru iş ve finansal kayıtları sürdürmek için gerekli.

Kişisel verilerinizin güvenliği veya korunmasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa privacy@godaddy.com e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

‘Do Not Track’ bildirimleri.

Bazı tarayıcılar, “Do Not Track” işareti kullanarak web sitelere sizi takip etmemelerini bildirmenize olanak tanır. Bu bağlamda, “Do Not Track” işaretinin ne anlama geldiği konusunda sektör katılımcıları ortak bir kanıya varmış değildir. Diğer çok sayıdaki web sitesi ve online hizmette olduğu gibi, biz de ziyaretçinin tarayıcısından “Do Not Track” işareti aldığımızda uygulamalarımızı değiştirmiyoruz. “Do Not Track” hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.allaboutdnt.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yaş kısıtlamaları.

Hizmetlerimiz yalnızca 18 yaşından büyükler için satın alınabilir. Hizmetlerimiz, 18 yaşın altındaki bireyleri hedef almak, veya bu bireyler tarafından kullanılmak veya tüketilmek üzere tasarlanmamıştır. 18 yaşın altındaki kimselerin bize herhangi bir kişisel veri sağladığını düşünmek için nedeniniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Gizlilik Politikamızdaki değişiklikler.

Bu Gizlilik Politikasını dilediği zaman değiştirme hakkımız saklıdır. Gizlilik Politikamızı değiştirmeye karar verirsek, bu Gizlilik Politikasında ve uygun gördüğümüz yerlerde yaptığımız değişiklikleri size bildiririz ve bu sayede hangi bilgileri topladığımızı, bunları nasıl kullandığımızı ve hangi durumlarda kullandığımızı, ifşa ettiysek, hangilerini ifşa ettiğimizi bilirsiniz. Bu Gizlilik Politikasında önemli değişiklikler yaparsak, söz konusu değişiklik uygulanmaya başlamadan önce en az otuz (30) gün içerisinde buradan, e-posta ile, ana sayfamızda bildirerek bu konu hakkında sizi bilgilendiririz.

Veri Koruma Yetkisi.

Avrupa Ekonomik Alanı’nda (AEA) ikamet ediyorsanız ve kişisel verilerinizi Genel Veri Koruma Yönetmeliğine (GDPR) tabi tuttuğumuza inanıyorsanız, sorularınızı veya şikayetlerinizi kendi denetleyici kurumunuza veya ilgili baş denetleyici kurumumuz olan İngiltere Bilgi Komisyonu’na yönlendirebilirsiniz:

www.ico.org.uk

Bilgi Komisyonu Departmanı

Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, United Kingdom

Telefon: 0303 123 1113

Bize ulaşın.

Gizlilik Politikamız, uygulamalarımız veya Hizmetlerimiz ile ilgili gizlilik hakkında sorularınız, endişeleriniz veya şikayetleriniz varsa, privacy@godaddy.com adresinden DPO departmanımıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak bize ulaşabilirsiniz:

  • Posta: Attn: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 ABD, veya AEA’da yaşayan müşteriler için, Attn: Legal, Office of the DPO, 5th Floor, The Shipping Building, Old Vinyl Factory, 252-254 Blyth Road, Hayes, UB3 1HA.
  • Telefon ile: 0 850 390 75 46.

Otuz (30) gün içinde tüm talep, soru veya endişelere yanıt vereceğiz.

Güncelleme: 4.04.2019
Telif Hakkı © 2000-2019 GoDaddy.com, LLC Tüm Hakları Saklıdır.