GoDaddy Müşteri Hizmetleri, 5’inci Kez Stevie Awards’a Layık Görüldü

16 Mart 2016 – Dünyanın en büyük küçük işletme odaklı teknoloji sağlayıcısı GoDaddy, dünyanın önde gelen iş rekabeti ödülleri Stevie Awards kapsamında ‘Teknolojiyi En İyi Kullanan Müşteri Hizmetleri’ kategorisinde Gümüş ödüle layık görüldü. GoDaddy aynı zamanda ‘Yılın Müşteri Hizmetleri Eğitim Ekibi,’ ‘Bilgisayar Hizmetleri Alanında Yılın Satış Destek Ekibi’ ve ‘Bilgisayar Endüstrisi Alanında Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon’ dallarında da Bronz ödül aldı.

GoDaddy EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “GoDaddy çalışanlarının yüzde 60’ı müşterilerimize 7 gün, 24 saat, 365 gün İngilizce teknik destek sunan, Türkçe de dahil olmak üzere farklı dillerde de hizmet veren müşteri hizmetleri uzmanlarından oluşuyor. Müşteri hizmetleri uzmanlarımız aslında müşterilerimiz için işletme veya bilgi işlem danışmanı olarak çalışıyor. Her türlü sorunun çözülmesi için yardım sunarken, her adımda müşterilerimizin iş ortağı olarak hareket ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki KOBİ’lere çevrimiçi olmaları sürecinde yardım etmeye odaklanan bir şirket olarak Stevie Awards’a layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

GoDaddy, ABD’deki ofislerinin yanı sıra Asya, Avustralya, Brezilya, Kanada, Hindistan ve Meksika’da 5.000 çalışan ile dünya çapında hizmet veriyor.