GODADDY’NİN, TÜRKİYE’DEKİ MÜŞTERİLERİ 660’DAN FAZLA İETT OTOBÜSÜNÜ DOLDURABİLİR

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmelerin ve girişimcilerin çevrimiçi olmasına, güçlü dijital kimlikler oluşturmasına yardım ediyor.

20 Eylül 2016 – Dünyanın en büyük küçük işletme odaklı teknoloji sağlayıcısı GoDaddy, Türkiye’de bir kilometre taşını geride bırakarak 100 binin üzerinde müşterisi olduğunu açıkladı. Türkiye pazarına tamamen yerelleştirilmiş pazarlama stratejisi ve Türkçe müşteri desteği sağlayan genişletilmiş ekibiyle geçtiğimiz yıl giren GoDaddy, geride bıraktığı kilometre taşı ile dünyanın lider alan adı ve web sitesi şirketlerinden biri pozisyonunu, Türkiye’deki iş sahiplerine ve girişimcilere dijital çözümler sunan ana şirket titrini pekiştirdi.

GoDaddy’nin hedefinin Türkiye’deki müşterileri için güvenilir bir iş ortağı olmak olduğunu vurgulayan GoDaddy EMEA Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi, yeni iş fikri olan girişimcilere ve mevcut işletmelere geniş kapsamlı dijital çözümler ve ürünler sunduklarını, hizmetlerinin hem erişilebilir, hem de uygun maliyetli olduğunu belirtti. Maruzzi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu kilometre taşı, Türkiye’de dijital varlıklarını oluşturmak konusunda GoDaddy’ye güvenen 100 bini aşkın müşterimiz olduğunu gösteriyor ve Türkiye’ye, Türkiye ekonomisine katkıda bulunan 2 milyonu aşkın KOBİ’ye olan bağlılığımızı pekiştiriyor. Günümüzde artık herkes bir çevrimiçi varlık oluşturabilir ve bu da büyümelerine ve başarılı olmalarına yardımcı olur. Günlük kullanım için oluşturulmuş basit web sitelerinden iş stratejilerine tamamen entegre edilmiş web sitelerine kadar herkesin dijitalleşmenin avantajlarından yararlandığından emin olmak istiyoruz. Türkiye’nin dijital ekosisteminde kritik bir rolümüz olmasının gururunu yaşıyoruz ve bu ekosistemin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

GoDaddy, Türkiye pazarına bağlılığını pekiştirmek için yeni müşterilerine .com başta olmak üzere ücretsiz alan adı ile birlikte 2.99 TL’ye (ilk yıl için geçerli fiyat) web sitesi oluşturma fırsatını sunuyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi https://tr.godaddy.com/ adresinde yer alıyor.

GoDaddy’nin ana misyonu, global ekonomide tatmin edici başarılar getiren, bağımsız girişimlere doğru köklü bir dönüşüm yaratmaktır. GoDaddy, dünya çapında 14 milyondan fazla müşterisi ve yönettiği 63 milyondan fazla alan adı ile küçük işletmelerin fikirlerini hayata geçirme, çevrimiçi varlıklarını başarılı bir biçimde oluşturma, müşteri kazanma ve işletmelerini yönetmeleri için gerekli olan tüm araçları sunuyor. GoDaddy hakkında daha fazla bilgi için tr.godaddy.com adresini ziyaret edebilirsiniz. GoDaddy’nin Facebook sayfasını https://www.facebook.com/tr.Godaddy adresinden takip edebilirsiniz.